/ / Phau thuat nguc noi soi bao nhieu tien

Phau thuat nguc noi soi bao nhieu tien

Door Tom Spitters op 3 januari 2012

Met het mbo kom je verder

Dankzij een studie aan het mbo kun je leren voor de baan die past bij jouw interesses. Wil je ontdekken welke mbo studie goed bij je aansluit, doe dan onze gratis studiekeuzetest of beroepskeuzetest.

Je kunt ook direct zoeken naar de mbo-opleiding van je keuze. Gebruik daarvoor dit zoekvenster. Geef de naam op van de mbo-studie waar je meer informatie over wenst.

Een studie aan het mbo duurt gemiddeld 3 jaar. Er zijn echter ook vormen om sneller het mbo te doorlopen. Vraag bij je mbo-opleiding of zij hier ook mogelijkheden voor hebben.

Met een mbo-diploma heb je een goede basis voor je carriere. Je kansen op de arbeidsmarkt zijn met een mbo achtergrond veel beter. Uiteraard is dit altijd afhankelijk van de gekozen mbo-studie. Een mbo-opleiding waar veel mensen in zijn afgestudeerd, maar waar weinig vraag naar is helpt je niet verder.

Studeren aan het mbo staat direct in verband met de beroepskeuze die je maakt. Met onze gratis beroepskeuzetest ontdek je snel het beroep dat bij je past. Dankzij de beroepskeuzetest kun je de mbo opleiding beter afstemmen op je uiteindelijke doel: een beroep dat bij jou past.

Hoe weet je of je de juiste mbo-opleiding kiest? Ga uiteraard op je gevoel af. Het is ook belangrijk om de opendag van de mbo te bezoeken. Een overzicht van alle (mbo) opleidingen vind je ook op deze pagina. Door op de verschillende mbo-studies te klikken ontdek je direct of een mbo-opleiding aansluit bij je verwachtingen.

De mbo-opleidingen van het NTI zijn geschikt voor studenten die al een drukke dagindeling hebben. Je studeert waar en wanneer je wilt met veel persoonlijk contact en flexibele examinering. Professioneel lesmateriaal is inbegrepen bij elke mbo-opleiding, je weet dus van tevoren waar je financieel aan toe bent.

De praktijkgerichte mbo-opleiding tot bedrijfsadministratief medewerker is een goed voorbeeld van zo’n flexibele opleiding. In vrijwel elke branche kun je administratieve werkzaamheden uitvoeren met dit diploma. Daarnaast biedt het NTI verschillende administratieve en secretariële vervolgopleidingen om door te leren.

Tài liệu khác: