/ / Navi

Navi

Welkom bij de ultieme rijervaring

Slimmer en sneller dan ooit

Updates via Wi-Fi®

Je hebt geen computer nodig.

TomTom GO kan berichten van je telefoon voorlezen.

Geschikt voor Siri en Google Now™

Gebruik de spraakherkenning van je telefoon.

Ontdek de mooiste wegen.

Lifetime TomTom Traffic*

Krijg slimme routes waarmee je realtime verkeer vermijdt.

Lifetime Wereldkaarten en Flitsers*

Download en update gratis.

IF Design Award 2017 TomTom GO-serie

TomTom GO 5200 'Het beste navigatiesysteem dat we ooit hebben gebruikt. Het is de vijf sterren meer dan waard.'

Beschikbaar op elke TomTom GO, ontdek je volgende reis. Van de adembenemende Amalfikust tot de memorabele Route 66. Personaliseer en voeg tussenstops toe met TripAdvisor. Alles wordt dankzij MyDrive-cloudsynchronisatie op je systeem beschikbaar gesteld.

Het nieuwste TomTom GO-navigatiesysteem integreert naadloos met je telefoon. Het systeem kan je tekstberichten voorlezen en geeft je volledige toegang tot de spraakherkenning op je telefoon. Met de geïntegreerde Wi-Fi kun je uiterst eenvoudig een van je wereldkaarten updaten. Je hebt geen computer nodig!

Geniet van stressvrij rijden met realtime updates van miljoenen automobilisten die zorgen voor uiterst nauwkeurige verkeersinformatie en slimme routes om opstoppingen te vermijden — rechtstreeks op je navigatiesysteem. Waarschuwingen voor de meest actuele vaste en mobiele flitsers en trajectcontroles helpen je om de maximumsnelheid in acht te nemen. Gratis gedurende de levensduur van je TomTom GO.

Download en update kaarten van landen uit de hele wereld zonder extra kosten gedurende de levensduur van je TomTom GO. Kies de beste kaart voor je reis binnen Europa, naar Noord-Amerika of Afrika, of helemaal naar Australië en Nieuw-Zeeland. Met een waterdichte garantie.

KIES JE AUTONAVIGATIE

 • Updates via Wi-Fi
 • Smartphoneberichten
 • Geschikt voor Siri en Google Now™
 • Lifetime TomTom Traffic
 • TomTom Traffic via Smartphone
 • Handsfree bellen
 • MyDrive Cloud-app
 • Lifetime Maps
 • 3 maanden flitsers
 • Actieve magnetische houder
 • Updates via Wi-Fi
 • Smartphoneberichten
 • Geschikt voor Siri en Google Now™
 • TomTom Traffic via Smartphone
 • Handsfree bellen
 • MyDrive Cloud-app
 • Lifetime Maps (wereld)*
 • Lifetime Flitsers*
 • TomTom Traffic via ingebouwde SIM
 • Actieve magnetische houder
 • Updates via Wi-Fi
 • Smartphoneberichten
 • Geschikt voor Siri en Google Now™
 • Handsfree bellen
 • MyDrive Cloud-app
 • Lifetime Maps (wereld)*
 • Lifetime Flitsers*
 • Lifetime Maps*
 • 3 maanden flitsers
 • TomTom Traffic via smartphone
 • Handsfree bellen
 • MyDrive Cloud-app

Een breed scala aan services die de beperkte-garantieperiode verlengen en je TomTom-systeem beschermen tegen beschadiging, diefstal en verlies.

Alles wat je moet weten over het registreren en up-to-date houden van je product.

Update je kaart of koop een nieuwe. Ontvang waarschuwingen voor flitsers en download stemmen op je systeem.

 • - Ga voor meer informatie over Lifetime TomTom Services zoals Lifetime Maps en TomTom Traffic en Flitsers naar tomtom.com/lifetimemaps
 • - Wi-Fi is een gedeponeerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance®.
 • - Siri is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
 • - De service Google Now is een handelsmerk van Google Inc.
 • * Lifetime betekent de nuttige levensduur van het systeem, d.w.z. de periode waarin TomTom je systeem ondersteunt in de vorm van updates, services, content of accessoires. De levensduur van een systeem is beëindigd wanneer geen van de bovengenoemde onderdelen meer beschikbaar is. Je hebt een pc met internetaansluiting en een MyTomTom-account nodig om nieuwe kaarten en updates te downloaden. Ga voor meer informatie naar tomtom.com/lifetime.

Ontdek je route over de beste wegen ter wereld, van de prachtige Amalfikust tot de epische Route 66. Laat je inspireren door de bijzondere routes, samengesteld door TomTom en gratis beschikbaar gesteld voor jou. Vind je volgende avontuur eenvoudiger dan ooit.

Personaliseer routes om de wegen op jouw manier te ontdekken. Voeg je startpunt, eindpunt en TripAdvisor-tussenstops* onderweg toe om de perfecte route uit te stippelen. Geef je reis een naam, voeg een foto van de roadtrip toe en deel jouw ultieme route met je vrienden.

Geniet volop van de rit met de juiste aanwijzingen. Je kunt routes eenvoudig synchroniseren met compatibele TomTom-systemen. Bepaalde nieuwe TomTom-systemen worden zelfs geleverd met 's werelds beste routes voor direct gebruik.

Ontdek de beste routes, speciaal voor jou uitgezocht door TomTom.

Kies je startpunt, eindpunt en tussenstops om je perfecte route samen te stellen.

Met beoordelingen, recensies en meer van TripAdvisor, is het makkelijk om de beste hotels, restaurants en activiteiten te vinden en boeken voor uw reis. Bekijk direct de meest actuele recensies en de laagste prijzen van 200+ hotelreserveringssites!

Personaliseer je route door een naam, beschrijving en foto toe te voegen en deel de route vervolgens met je vrienden.

Synchroniseer je perfecte route naadloos met een geschikt TomTom-navigatiesysteem en begin je reis.

Jouw volgende rit ligt in de handen van TomTom. Ontspan en volg je navigatiesysteem.

Zelfs als je de weg naar je bestemming kent, kunnen veranderende verkeerssituaties je route in de war schoppen. Kies de beste route voor je in de auto stapt. Stel je persoonlijke Traffic Checker in op vertragingen tijdens je rit van en naar werk en zie waar de files staan. Je kunt ook je bestemming delen met een TomTom-navigatiesysteem en je door het verkeer heen laten leiden.

Wij maken ons druk om het verkeer zodat jij dat niet hoeft te doen. TomTom Traffic verzamelt waanzinnig nauwkeurige verkeersinformatie, in realtime. En toont de info direct op je scherm. Je weet waar het verkeer langzaam rijdt of stilstaat en waarom. Of het nou komt door slecht weer, wegversperringen of een ongeval. Wat je ziet op je scherm is wat er op de weg gebeurt.

Maak van je telefoon je persoonlijke traffic checker

Wil je meer weten over je dagelijkse rit? Stel je thuis- en werklocatie in en ontvang persoonlijke verkeersrapporten over vertragingen onderweg. Je ziet hoe lang de vertraging is en welke route je nu het best kunt kiezen.

Wil je snel op weg? Kies je bestemming met je telefoon, tablet of pc. Stel snel je bestemming in door een contactpersoon te kiezen. Of kies een eerder opgeslagen favoriete plaats. Stuur je bestemming daarna direct naar je TomTom-navigatiesysteem voor stapsgewijze navigatie door het verkeer.

Neem een omweg om familie of vrienden te bezoeken. Stop onderweg bij een supermarkt. Ga een hapje eten bij je favoriete restaurant. Of haal op weg naar huis de kinderen op. Plan een complete route met zoveel tussenstops als je wilt. Synchroniseer deze met je TomTom-navigatiesysteem voor stapsgewijze navigatie.

Bundel met automontagekit en luxe beschermtas

Siliconen hoes - Zwart

Siliconen hoes - Blauw

Siliconen hoes - Groen

Siliconen hoes - Wit

Siliconen hoes - Roze

Siliconen hoes - Rood

Siliconen hoes - Geel

Beschermingspakket voor scherm

Click & Go-houder en -oplader

Montagekit voor de motor

Stuur- en spiegelstanghouder

Actieve magnetische houder en oplader

Kit voor vaste installatie

Houder voor vaste installatie

Micro-SDHC-kaart van 8 GB (inclusief adapter)

Kaart van Europa op SD-kaart voor Carminat TomTom

Kaart van Europa op SD-kaart voor Carminat TomTom LIVE

micro-SDHC-kaart van 16 GB (inclusief adapter)

Snelle dubbele oplader

Aansluitkabel voor de GO

Verkeersinformatie-ontvanger voor een zorgeloze rit

Ontvanger voor verkeersinfo

Wereldoplader voor op reis

Verlengkabel voor TomTom CURFER

TomTom Innovation: slim rijden is geen toekomstmuziek

Rijden zal er in de toekomst heel anders uit gaan zien. TomTom kent die toekomst al. Van zelfrijdende auto's tot wegen zonder verkeerslichten, files en ongelukken, TomTom Innovation maakt de weg vrij voor veiliger en eenvoudiger rijden. TomTom gebruikt zijn immense datanetwerk met GPS-ritgegevens en meer op weg naar een betere toekomst — en je kunt vandaag al ontdekken hoe.

Niet alle bestuurders zijn hetzelfde — en daarom kan je nu volledige controle over je route krijgen. TomTom-navigatie biedt bestuurders die volledige controle over de weg willen de ultieme rijervaring. De dagelijkse navigatie wordt afwisselend en stimulerend, files behoren tot het verleden en de reis van A naar B naar C wordt heel eenvoudig nu jij het voor het zeggen hebt.

De prestatietracker voor de auto laat je beter rijden

TomTom CURFER is een activity tracker voor de auto die je gewoon op de OBD-poort aansluit. Bekijk in realtime op je telefoon informatie over G-kracht, bochten, rijlijnen, remmen en meer. Het resultaat? Je wordt een betere en efficiëntere bestuurder. Dat is natuurlijk fijn, maar TomTom CURFER kan je ook nog eens geld besparen omdat je minder brandstof verbruikt, je remmen minder snel slijten en meer.

Navigatiesystemen zijn er niet alleen om efficiënt te rijden en de drukte te vermijden — je kunt er ook mee op avontuur. TomTom heeft 25 schitterende routes door Europa gemaakt waarmee je weer maximaal plezier uit je ritten haalt. Ontdek prachtige locaties terwijl je ontspannen rijdt in de wetenschap dat je TomTom-navigatie je op de juiste route houdt.

Copyright © 2018 TomTom International BV. Alle rechten voorbehouden.

Tài liệu khác: