/ / Upsize krema iskustva

Upsize krema iskustva

Leave us your email and enter our special giveaway contest

Today we will randomly choose one visitor that will get

Upsize 3 PACKS FOR FREE -

Mišljenje stručnjaka o kremi za povećanje grudi UpSize: U današnje vreme, mnoge žene se suočavaju sa potrebom za estetskom korekcijom grudi. U suštini, sve žene žele da imaju bujne grudi, što nas i ne čudi jer je dekolte uvek privlačio mušku pažnju.

Ako svakodnevno koristite, kremu volumen vaših grudi će se povećati za 3-4 nedelje, grudi će postati okrugle i čvrste, koža će biti elastična i baršunasta.

Krema je prošla sva klinička ispitivanja koja su proveli stručnjaci iz Svetske zdravstvene organizacije u 14 zemalja sveta. Hiljade žena je potvrdilo da je krema UpSize efikasna.

U poslednje vreme sam primetila da se moje grudi menjaju. Koža je postala opuštenija a grudi su izgubile oblik i elastičnost koju su imale pre nekoliko godina. Haljine sa dubokim dekolteom mi više nisu stajale i prestala sam da ih kupujem. Međutim, pronašla sam spas u ovoj kremi! Bila sam iznenađena rezultatima! Za samo 2 nedelje strije i nabori su nestali sa mojih grudi a one su postale čvršće. Nakon mesec dana, svi su me bombardovali pitanjima gde sam išla na tako savršenu operaciju – i još uvek mi niko ne veruje da sam koristila običnu kremu!

Problemi sa oblikom i čvrstoćom grudi su počeli da me muče odmah nakon što sam smršala 21 kg. To je bio pravi šok za mene! Moje grudi su bile spuštene i izgubile su svu svoju lepotu! Počela sam da kupujem specijalne grudnjake kako bi sakrila problem. Bila sam u depresiji i užasnog raspoloženja. Sa 24 godine imala sam grudi kao žena od 30 godina! Mama mi je kupila ovu kremu za rođendan. Prvo sam bila uvređena jer sam dobila takav poklon ali sada sam joj zahvalna toliko da ne mogu da nađem prave reči da se izrazim! Za mesec dana dobila sam nove grudi koje izgledaju baš kao one u reklamama donjeg rublja! Nisam nikad verovala da je moguće na prirodan način doći do ovakvog oblika!

Sam svoj kozmetičar ili KAKO SAM KOD KUĆE POVEĆALA GRUDI ZA TRI BROJA

Devojke, davno sam vam obećala da ću da ispričam kako sam uspela da povećam grudi sa jedinice na trojku. Moje grudi su postale čvrste, podignute i bujne. Prošlo je pola godine a one su sve privlačnije i privlačnije! Pa da krenem od početka.

Zašto sam želela da povećam grudi?

Od kad znam za sebe, nikad nisam bila zadovoljna svojim izgledom. Moje drugarice su blistale sa dubokim dekolteima a ja sam stalno skrivala svoje male grudi pod širokim majicama i džemperima.

Dok su druge devojke izlazile i družile se sa momcima na zabavama, mene niko nije primećivao. Moje patnje su bile beskrajne – svi su mi se smejali jer sam bila ravna ko daska! Tada sam čvrsto odlučila i obećala sebi da ću, po svaku cenu, da povećam i prolepšam svoje grudi!

Posle završetka škole, počela sam da štedim za ispunjenje svog sna – plastičnu operaciju. Čak iako sam znala sve o užasnim posledicama koje mogu da se dese ako hirurg pogreši, ipak nisam odustajala od svog cilja. Živeti bez grudi je mnogo gore – moj privatni život je bio depresivan, bila sam puna kompleksa.

Za nešto manje od 5 godina uspela sam da uštedim potrebnu količinu novca. To su bile teške godine za mene jer sam morala da se odričem mnogih stvari u životu, nisam mogla sve sebi da priuštim. Ali, ipak, uspela sam u svojoj nameri! Zamislite moje razočarenje kada mi je lekar na preoperativnim kontrolama rekao da ne može da me operiše jer su moje grudi previše male… Bila sam potpuno očajna.

Kako mi je psihijatrica pomogla da povećam grudi za 3 broja

Novac skupljen za operaciju sam potrošila na konsultacije kod psihijatrice. “Ako ne mogu da ostvarim svoj životni san, poslednje što mogu da uradim jeste da pokušam da verujem da je moguće normalno živeti i bez toga.” Razmišljajući ovako otišla sam ženi koja će ubrzo dramatično da promeni moj život.

Zasigurno, očekivala sam da će psihijatrica da me napadne tvrdnjama da ništa ne trebam da menjam na sebi. Ali nije bilo tako, odmah me razumela.

Ta divna žena mi je otkrila da je i ona mnogo patila jer su je zadirkivali zbog toga što je “ravna kao daska”. To je trajalo sve dok nije otkrila UpSize, kremu za povećanje i čvrstoću grudi.

Prvo sam mislila da se samo šali sa mnom i da je sve to samo obična šala. Međutim, pokazala mi je sliku od pre 5 godina na kojoj sam videla istu ženu u kupaćem kostimu ali je više ličila na nekog momka tinejdžera nego na ženu.

Neverovatno ali istinito – psihijatrica mi je zapisala sajt na kojem mogu da kupim ovo čudo i ništa mi nije naplatila! Trebalo mi je nekoliko dana da dodjem sebi posle svega što se desilo, ali ubrzo sam naručila kremu. Sve u svemu, bila je jeftina, a posebno u poređenju sa cenom operacije.

Paket je ubrzo stigao i odmah sam počela da koristim kremu. Ne bih nikad poverovala da je to moguće ali moje grudi su počele da rastu pred mojim očima! Činilo mi se da sam morala da prođem sve patnje ovog sveta da bih shvatila da zaista postoji ovaj magični proizvod!

Tada sam se uplašila. Šta ako budem morala da koristim ovu kremu do kraja svog života? Ili šta ako bude imala neke štetne posledice? Ana me uverila da je potpuno sigurna za zdravlje. Pronašla sam naučni članak gde je sve detaljno opisano – zašto i od čega grudi rastu.

Strah od toga da ponovo postanem “ravna kao daska” me i dalje mučio. Za dva meseca već sam kupovala grudnjak veći za 3 broja i tad sam odlučila da se zaustavim, više nisam naručivala kremu. Da budem iskrena, očekivala sam da će se moje grudi smanjiti i bojala sam se toga da ću morati da kupujem ovu kremu do kraja života. Ali prošlo je 7 meseci a moje grudi su i dalje velike. Zato sa sigurnošću preporučujem ovu kremu svima koji su prošli kroz isto što i ja.

Devojke, ne žurite na operaciju, postoje i drugi načini povećanja grudi, mnogo povoljniji i efikasniji. Nadam se da će ovo da vam pomogne dazavolite sebe i da napravite preokret u svom životu.

Povećanjem grudi skopila sam mnoga prijateljstva, stekla samopouzdanje i dobila novi posao.

Sada sam najsrećnija devojka na svetu i želim da i vi to budete!

Povećala sam grudi za 3 broja kod kuće u samo mesec dana! Bez operacije!

Mnoge moje drugarice su već sa 15 godina imale zaobljenu figuru, a ja, nažalost, nisam. Moje grudi su ostale iste kao kad sam imala 10 godina.

Kompleksi su se povećavali ali moje grudi nisu. Do 20 godine, već sam bila SVE isporobala. Skupe tablete, biolifting, hmelj, vakuum, kupus, stimulator mišića i alternativnu medicinu… Mogu samo da kažem jednu stvar: SVE SU TO GLUPOSTI! Bacanje novca i vremena.

Pojma nisam imala da je moguće povećati čak i beznadežno male grudi kao što su moje za samo 2 meseca.

Posle srednje škole otišla sam na studentsku razmenu u Kinu. U Kini sam upoznala Điju, lepu devojku sa bujnim grudima što je tako neobično kod Kineskinja.

Posle nekog vremena, na jednoj žurci, skupila sam hrabrosti i pitala Điju da li je nekada bila na operaciji. Đija se nasmejala i rekla mi je da su devojke iz njenog sela poznate po velikim grudima već vekovima.

Ispostavilo se da se u selu na jugu Kine, odakle je ona, već 400 godina pravi posebna krema za povećanje grudi. Štaviše, ranije su je slali i carskoj porodici. Od skoro je počela prodaja ove kreme i u Srbiji.

Kako mi je Đija rekla, krema se pravi od posebnih ekstrakata baziranih na gotu koli , koja pomaže povećanju grudi. Takođe sadrži arganovo ulje koje zateže kožu i čini je elastičnijom. Naravno, bila sam skeptična prema ovom receptu ali Đijine E korpe su me ohrabrile da jednom pokušam.

Šta mislite da se dogodilo? Koliko su mi grudi porasle za naredna 2 meseca? Ono što se desilo posle bilo je neverovatno…

Sledeći dan sam započela sa masažom i stavljanjem kreme. Proceduru sam ponavljala pre spavanja. Krema se brzo upijala i nije ostavljala fleke na odeći. Štaviše, imala je prijatan miris.

Početni rezultat sam primetila za 3 dana. Grudi su mi malo porasle u predelu oko bradavica a TO je za mene bio važan znak. Nakon nedelju dana, moje grudi su se DUPLO povećale! Nosila sam “A+” i grudi mi više nisu bile ravne!

Bila sam neverovatno srećna!

Nisam htela ovde da se zaustavim. Tokom sledeća 2 meseca, uspela sam da postignem neverovatan rezultat – grudi su mi porasle do B korpa!

Svaki put se setim kako sam se mučila do 20 i kako sam kasnije uspela da postignem rezultat bukvalno ne radeći ništa već samo koristeći ovu čudotvornu UpSize kremu , krenu mi suze na oči.

Tokom celog perioda upotrebe ove kreme, čitala sam razne komentare i blogove drugih devojaka koje su je koristile.

Činilo se da sam postigla osrednji rezultat prema ranijoj maloj veličini mojih grudi. Neke devojke su povećale grudi i za 3 veličine za samo 2 nedelje!

Nikad nisam mogla ni da zamislim da je nešto ovako moguće.

Kada sam se vratila u Beograd, moje prijateljice nisu mogle da me prepoznaju. Nisam se ni trudila da sakrijem svoju tajnu i rekla sam im za kremu. Jedna prijateljica je odlučila da posluša moju preporuku. Postoji zvanični distributer u Srbiji od koga je naručila pakovanje ove fantastične kreme. Cena je bila veoma niska.

Bila je kao i cena koju obično plaćate u prodavnici.

Na vama je da procenite da li je skupa ili ne.

Moja prijateljica je ubrzo uživala u rezultatu. Nazvala me je dve nedelje nakon što je kupila kremu i ponosno mi je rekla da su joj grudi porasle za 1 broj! Sa B na C. Poslala mi je i fotografiju.

Generalno govoreći, ova krema nije promenila samo moj život. Muškarci pilje u mene što mog muža čini ljubomornim

Tài liệu khác: